Pris
GRATIS

Åbn QR-kode
Danida
Børnenes U-landskalender 2017


Gennemsnitlig: 0%
TRÆK I FJÆSET UNDER HER FOR AT AFGIVE DIN BEDØMMELSE


Danida
Udviklerens beskrivelse
Børnenes U-landskalender inviterer i 2017 danske børn med på en spændende rejse til Burkina Faso.

I denne app kommer skoleelever på en fagligt struktureret opdagelse i fakta, film, fotos og lyd fra Burkina Faso. De oplever børneliv i guldminerne, livet ude på landet, slum i bydelen Zone 1 i Ougadougou, Burkina Fasos fantastiske natur og dyreliv - og meget andet.

Ud fra opgaver vælger eleverne billeder og stof ud og skaber deres egne fotohistorier direkte i app’en, som de kan præsentere for klassen og dele med andre. Arbejdet indgår som en del af undervisningsforløbene, og kræver computere eller iPads med internetforbindelse - samt skolernes UNI-Login.

Hele app’ens indhold og funktioner findes også på U-landskalenderens website, så eleverne kan gøre de samme ting på en almindelig computer via websitet på 2017.u-landskalender.dk.

App’en er en del af det undervisningsmateriale, som Danida udarbejder til de danske skoler i forbindelse med Børnenes U-landskalender 2017. Det består af elevbogen “Guldets forbandelse”, en lærervejledning, et website med mange opgaver og materialer til flere fag samt denne iPad-app. Hele materialet kan ses og bruges på 2017.u-landskalender.dk. 
Changelog: Alt om "Børnenes U-landskalender 2017" i detaljer...
Titel Tidspunkt Før Nu
Programmet bliver nu indekseret af appzoo.dk Programmet er blevet tilføjet til appzoo-databasen 11 måneder siden - 1.0

Alle apps fra Danida