Pris
GRATIS

Åbn QR-kode
Copenhagen Bombay
Cobo Film


Gennemsnitlig: 0%
TRÆK I FJÆSET UNDER HER FOR AT AFGIVE DIN BEDØMMELSE


Copenhagen Bombay
Udviklerens beskrivelse
Lav dine egne små animationsfilm med CoboStories Filmværksted. Metoden er enkel. Find en fortælling du gerne vil lave som stopmotion film. Lad dig inspirere af de eventyr du allerede kender. Når du er klar til at fortælle din historie, kan du tegne de baggrunde og figurer, du vil animere. Gå i gang med at flytte dine objekter lige så stille og tag billeder undervejs. Vupti, så har du en lille flyttefilm. Du kan også lave pixelation, hvor du bruger kroppen til at lave din stopmotion film.

Filmværkstedet er et produktionsværktøj, der kan bruges af børn i alle aldre, men er særligt målrettet de 4-10-årige. I filmuniverset kan børn, pædagoger og lærere lave stopmotion film. Filmværkstedet er nemt at gå til, hvilket gør, at børnene helt intuitivt kan anvende app’en, med kun meget lidt introduktion. Filmuniverset tilbyder børnene en platform, hvorfra de kan skabe deres egne æstetiske filmfortællinger, hvor de kan indtale deres historie og lægge stemningsfuld musik ind over. Universet kan desuden anvendes i naturfag og matematik til at træne faglige kompetencer. Metoden er eksemplarisk som læringsmetode, fordi børnenes forståelse af egen læring skærpes i takt med, at de animerer en bestemt opgave.

Målgruppe: børnehaver og indskoling.
Alder: 4-10 år.

App’en kan kombineres med CoboStories fortælletaske, der rummer baggrunde og karakterer til animation samt ikke mindst inspirationskort til at igangsætte den gode leg eller øvelse.
Efter at have leget og lært med Cobo Film, kan du også arbejde med Cobo Bog 
Changelog: Alt om "Cobo Film" i detaljer...
Titel Tidspunkt Før Nu
Programmet bliver nu indekseret af appzoo.dk Programmet er blevet tilføjet til appzoo-databasen 1 år siden - 1.0

Alle apps fra Copenhagen Bombay
80%