Pris
GRATIS

Åbn QR-kode
STStudio
Phozzler


Gennemsnitlig: 0%
TRÆK I FJÆSET UNDER HER FOR AT AFGIVE DIN BEDØMMELSE


STStudio
Udviklerens beskrivelse
Phozzler er det klassiske puslespil, men med et twist af nytænkning og indeholder uendelige muligheder for meningsfuld leg og hygge sammen med dit barn. Træn motorik på en sjov og underholdende måde, styrk dit barns genkendelsesevne og lær motivernes navne. Phozzler er hygge og læring for hele familien, især for de mindste.

Phozzler er app’en både børn og forældre nyder at bruge, og ikke mindst bruge sammen. App’en er designet med fokus på både forælder og barn, med så lidt distraktion som muligt, så fokus holdes på læringen. Derfor er designet holdt så enkelt som muligt og lydsiden holdt så afslappende, at Phozzler kan bruges selv før sengetid. Betjeningen for forældrene er også holdt så tidsbesparende som muligt, så I bruger mest muligt tid på hygge sammen.

Phozzler indeholder en række pakker med indhold, som f.eks. legetøj, madvarer, køretøjer m.m., lige klar til at bruge, men Phozzler’s styrke er at du kan omdanne dine egne billeder til puslespil og lege og lære med dem. På den måde kan barnets store interesse lægges til grund for læringen, og den kan ændres eller tilpasse i takt med barnets udvikling. I løbet af ingen tid kan I sammen lege og træne f.eks. bilmærker, tal, farver, bogstaver, familiemedlemmer eller steder og personer i stødte på på jeres sidste ferie. I løber aldrig tør for underholdning, da I kan benytte billeder fra både kamerarullen, tage billeder direkte fra app’en eller hente billeder på nettet.


Features:
• Ubegrænset adgang til vores samling af 8+ indholdspakker, alle i en børnevenligt app, som forældrene også nyder at bruge!
• Ubegrænset antal personlige puslespil du selv opretter, også uden Wi-Fi eller internet.
• Eksklusivt indhold, opdateret månedligt.
• Brug et abonnement på flere enheder.
• Ubegrænset underholdning og indhold, også uden Wi-Fi eller internet.
• Ideel til børn i alderen 2-5 år.
• Sværhedsgraden kan varieres f.eks. via antal brikker og følsomhed.
• Ingen forpligtelse - abonner for kun 5,00 kr / måned og afmeld dit abonnement når som helst gennem dine kontoindstillinger, uden afbestillingsgebyr.
• Ingen tredjepart reklamer eller in-app køb for medlemmer.
• En perfekt gave til nysgerrige børn.
• Indhold tilføjes løbende..


### NEDSAT INTRODUKTIONSPRIS - Få ubegrænset adgang til alt indhold og alle funktioner for kun 5 kr / måned, for altid!! - NEDSAT INTRODUKTIONSPRIS ###

Abonnementsdetaljer

Få 30 dages gratis ubegrænset adgang! Efter din gratis prøveperiode kan du abonnere på Phozzler for kun 5,00 kr / måned for forsat ubegrænset adgang til alt indhold og alle funktioner og features. Ingen forpligtelser - afmeld når som helst gennem dine Apple-indstillinger. Basis funktionerne kan du benytte gratis for evigt!

• Når du bekræfter dit køb, vil betaling blive opkrævet via din iTunes-konto.
• Dit abonnement vil automatisk blive fornyet, med mindre den automatiske fornyelse er fravalgt mindst 24 timer inden udgangen af indeværende periode.
• Ikke interesseret i automatisk fornyelse? Administrer din konto og dine indstillinger for fornyelse i brugerkontoindstillinger.
• Du kan bruge dit abonnement på alle enheder, der er registreret med dit Apple-ID. Ligesom alle Apple-abonnementer kan Phozzler ikke bruge Familie-deling til at dele abonnementer på tværs af forskellige Apple-ID’er.
• Afmeld dit abonnement når som helst gennem dine kontoindstillinger, uden afbestillingsgebyr.
• Hvis du køber et abonnement inden prøveperiodens udløb, mistes det resterende af prøveperioden.

Terms of use: http://www.phozzler.dk/legal/terms
Privacy policy: http://www.phozzler.dk/legal/privacy 
Changelog: Alt om "Phozzler" i detaljer...
Titel Tidspunkt Før Nu
Der er kommet en ny version af denne app En ny version ligger klar i App Store (ver. 1.1.0) 1 uge siden 1.0.2 1.1.0
Der er kommet en ny version af denne app En ny version ligger klar i App Store (ver. 1.0.2) 1 måned siden 1.0.1 1.0.2
Der er kommet en ny version af denne app En ny version ligger klar i App Store (ver. 1.0.1) 1 måned siden 1.0 1.0.1
Programmet bliver nu indekseret af appzoo.dk Programmet er blevet tilføjet til appzoo-databasen 3 måneder siden - 1.0

Alle apps fra STStudio